Cartec

CARTEC er i dag en av Europas ledende innen bilpleieprodukter. Et komplett sortiment sørger for at du som kunde finner alt du trenger for en skinnende blank bilhverdag. Utvikling og produksjon av Cartec Bilpleie skjer på et av Europas mest moderne labaratorier og fabrikk for bilpleieprodukter. Kort vei fra fabrikk til forbruker er lik lave kostnader og derfor lave priser på høy kvalitet.

HMH - Home Management

HMH HOME MANAGEMENT AS er et flyttebyrå i særklasse med avdelinger i Oslo og Bergen Vi er en komplett leverandør av alle tjenester relatert til flytteprosessen. Skal du flytte? Hvorfor ikke la oss ta oss av flyttingen? Vi ordner pakking, vask, flytting, transport, mellomlagring, forsikring og finansiering. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller be om et tilbud.

AutoGrip

Vi er en ledende importør og leverandør av dekk, felger, olje og smøremidler. Vårt hovedkontor ligger i et  moderne forretningsbygg på Alnabru i Oslo, nær Smart Club og A-møbler. Bygget rommer, i tillegg til kontorer, hele 8.000 m2 lager. Dessuten har vi et lager på Årnes. I gjennomsnitt lagerfører vi ca 50.000 dekk og 20.000 felger. Vi lagerfører dekk de fleste kjente dekkmerker. Vi representerer eksklusivt for Norge dekk fra YOKOHAMA og KUMHO. Når det gjelder felger representerer vi flere ledende produsenter - flere av de samme som leverer til bilindustrien for originalmontering.

Tønsberg Lyd & Lys

Tønsberg Lyd&Lys er et firma som leverer lyd, lys og scene til alle anledninger. Vi har god kompetanse for utleie, installasjon, salg og utstyrs service. Vi leier ut og selger utstyr rettet mot bedrifter, konsertbransjen og det private marked.Tønsberg Lyd&Lys leverer total produksjoner med transport, rigg, PA, Teknikere, Lyd, Lys, storskjerm og Scene. Alt fra utleie av anlegg for små enkle plug’n play pakker til store ute arrangementer. Vi tilpasser oss kundens behov.Ta en titt på vår utstyrs liste for å se noe av det vi har å tilby.Ta kontakt med oss for produkt forespørsler, salg, booking eller en uforpliktende prat om deres planer og interesser.Ved leie av kun utstyr kan dette hentes ved vårt lager i Tønsberg eller bli kjørt ut til deg.

GS Bildeler

Totalleverandør av BMW deler!